HTML

Tusványos

Tusványos az évről-évre megismétlődő teremtésaktus, ami filozófiai képtelenség, de nem ez az egyetlen furcsaság benne. Például Tusványoson sosincs hétfő, ami jól jelzi, hogy 2011. július 19–24. között is kizökken az idő a hétköznapok körlogikájából.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

2010.07.23. 02:05 TuRuL_2k2

True Club Hopping Guide 2.0

Tavalyi jelentkezésünk óta – vélhetően a Nemzeti Együttműködés Rendszerének szellemében – átalakult a tusványosi éjszaka, így aztán igazán itt az ideje, hogy mértékadó éjszakai útmutatónkat is a szavazófülkék forradalmához fazonírozzuk. Legyen béke, szabadság, egyetértés!

A Csűr

Továbbra is Tusványos éjszakai életének origója, minden bulihelyszínek ősanyja. Plusz egy irányban nyitott megoldásával (Open Societies, sponsored by Soros) az idei top 5-ünkbe is bekerült, amúgy minden a régi: gerendákra dobált ruhadarabok, sakáltanyás asztaltánc, csillogó és villogó tápos és székely tekintetek. Talán csak a közönség lett fiatalabb. A zene a hagyományoknak megfelelően eklektikus, igaz, idén sem hallottam még egyszer sem semmit az István, a királyból. Továbbra is hiányolom a régi nagy máglyákat a hátsó teraszról, már csak az erdélyi goás szuprakisebbség jogai miatt is.

Dresszkód: lazy, sexy, teen

Előnye: mindenki megfordul

Hátránya: mindenki megfordul


 

MISZSZ-sátor (a csarnokon most már innen)

A tavalyi házibulis hangulat a múlté, most már inkább a budapesti Hajógyári-sziget lokális manifesztációja. Az ember nem lepődne meg, ha a pultban feltűnne Hamvai P.G. és azt üvöltené a mikrofonba, hogy modern, elektronikus tánczene, majd rázendítene a Székely himnuszra.

Dresszkód: trendi, ribancos

Előnye: nagyobb, mint valaha

Hátránya: nem a régi


 

Kreatív Pont (a csarnokon túl)

Talán a tai chi teszi, de idén a MISZSZ-sátor tavalyi helyét elfoglaló Kreatív Pont a legjobb bulihelyszín (megmég, lásd később). Elektronikus klasszikusok és friss mash-up darabok, életvidám ugra-bugra és

Dresszkód: szuttyógtatós plusz gumicsizma

Előnye: elektronikus

Hátránya: mocsári


 

69 sátor

A focipálya oldalvonalára installált helyszín a legmélyebb magyar lelki igényeket kielégítő szintis-mulatós-lakodalmas muzsikával támad. Két ifjú iparos szolgáltatja a kontentot, kék a szeme, ha érted, mire gondolunk.

Dressszkód: kirittyentve

Előnye: őszinte

Hátránya: magyar volt és magyar lesz


 

Mikó Imre Szakkollégium sátra

A szakkollégiumi mozgalom elkötelezett híveiként eleve óriási előnnyel indul nálunk egy ilyen, katonazöldbe öltözött sátor, ráadásul a MISZSZ tavalyi házibuli-hangulatát ők viszik tovább őszintén, hitelesen. Hiszen hol máshol táncolna bárki is a keverőpulton (tudják, potméterekkel-ledekkel)?

Dressszkód: egyetemistás

Előnye: lendületes

Hátránya: zsúfolt


 

És van még egy plusz együnk is:

A 77-es ház

A kemping fő vonulási útvonalának peremén, lelkes fiatalok üzemeltette privát parti. Hangfal a verandán, nagyszerű választás!

Dresszkód: a sötét úgy is elrejti

Előnye: spontán

Hátránya: esetleges 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://tusvanyos.blog.hu/api/trackback/id/tr172170030

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása