HTML

Tusványos

Tusványos az évről-évre megismétlődő teremtésaktus, ami filozófiai képtelenség, de nem ez az egyetlen furcsaság benne. Például Tusványoson sosincs hétfő, ami jól jelzi, hogy 2011. július 19–24. között is kizökken az idő a hétköznapok körlogikájából.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

2010.07.23. 02:21 TuRuL_2k2

Sapienti sat

 Csütörtök délután fehérköpenyes csapat vonult végig határozottan a sportcsarnok mellett, majd megálltak a focipálya közepén. Tálcájukra fémedényt tettek, abba narancsszín granulátumot, majd az egészből tűzhányót varázsoltak. Környezet-, illetve élelmiszer-mérnökök a Sapientiáról, így mondták.

Mivel amúgy is a Sapientiáé 2010 legjobban megkonstruált sátra (könyvespolc Tusványoson, elképzelhető-e ennél konzervatívabb gesztus?), így aztán nem vitás, a tegnap megkapott akkreditáció a lehető legjobb helyre került. Az erdélyi magyar felsőoktatás él és virágzik, kell-e ennél jobb hír, amikor mindenki arról beszél, hogy új hajnal hasad a nemzetpolitika horizontján?

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://tusvanyos.blog.hu/api/trackback/id/tr542170039

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása